Automatické přečerpávací stanice GENIX

V domácnosti, kde nelze odpadní vodu svést přímo do kanalizační sítě samospádem, je nápomocna malá automatická přečerpávací stanice GENIX. Základní model přečerpávací stanice GENIX je vždy instalován přímo za toaletu. Model GENIX 110 je určen pro WC a…
Automatické přečerpávací stanice GENIX

V domácnosti, kde nelze odpadní vodu svést přímo do kanalizační sítě samospádem, je nápomocna malá automatická přečerpávací stanice GENIX.

Základní model přečerpávací stanice GENIX je vždy instalován přímo za toaletu. Model GENIX 110 je určen pro WC a lze připojit další jeden vstup, například umyvadlo. Typ GENIX 130 je určen pro WC a je možné připojit ještě tři zařizovací předměty, jako např. sprchový kout, umyvadlo a bidet. Nabízené typy vynikají tichým chodem, zvláště vylepšená verze GENIX COMFORT.

Výrobce aktuálně rozšířil nabídku o další produkty GENIX WL, které májí připojení WC z boku a je tak možné malou stanici umístit například za stěnu nebo do koupelnové skříňky. K dispozici jsou pak modely GENIX WL 110 a 130, které mají stejné možnosti připojení jako zmíněná základní řada. Nově přibyl i model GENIX VT, který není určen pro WC. GENIX VT 010 má jeden horní vstup vhodný například pro dřez, umyvadlo nebo pračku a myčku. GENIX VT 030 s dalšími dvěma bočními vstupy lze připojit například vanu nebo sprchu.

Součástí dodávky je vše potřebné včetně sady uhlíkových filtrů proti zápachu. Pokud to instalace umožňuje, je možnost odvést ventilaci potrubím mimo objekt. V balení jsou také nerezové spony a záslepky pro nevyužité vstupní otvory.

Spolehlivé čerpadlo má výkonný tichý motor a mělnící systém s lopatkami z poniklované nerezové oceli.

Oproti mnoha jiným zařízením má GENIX v případě blokace motoru velmi snadnou údržbu – možnost odpojení dílčí sestavy motoru pouze s pomocí dvou šroubů. K dispozici je vypouštěcí ventil včetně odvodní hadičky, což umožňuje čistý a bezproblémový servis. Systém obsahuje integrované zpětné ventily v přívodním potrubí a u typu 130 i v bočních spodních otvorech. Jako příslušenství je možné zajistit akustický alarm proti zaplavení a trubkový adaptér pro přizpůsobení GENIX pro většinu stávajících zařízení.

Výhody automatických přečerpávacích stanic GENIX

  • Více možností připojení
  • Tichý chod
  • Výkonný a spolehlivý motor s novým mělnícím zařízením
  • Filtr proti zápachu
  • Čistá a bezproblémová údržba

 

 

V případě Vašeho zájmu se obraťte na odborné prodejce, velkoobchody nebo na naši obchodně - technickou kancelář.

Za společnost IVAR CS spol. s r.o.
David Kreuzer, technický manažer

 

Soubory

Související produkty

Související kategorie

Související články

Nová verze PROTECH CD 712

Nová verze PROTECH CD 712

IVAR CS jako firma časopisu PLYNÁR • VODÁR • KURENÁR + KLIMATIZÁCIA za rok 2023

IVAR CS jako firma časopisu PLYNÁR • VODÁR • KURENÁR + KLIMATIZÁCIA za rok 2023

ESYBOX MINI 3 S NOVOU TVÁŘÍ

ESYBOX MINI 3 S NOVOU TVÁŘÍ