IVAR DAKAR (TALK)SHOW 2021 JE TADY!

Vážení zákazníci, návštěvníci našeho webu, drazí fanoušci sportu a zejména pak toho motoristického. Řada z Vás dobře ví, že se společnost IVAR CS snaží už řadu let pomáhat českým a slovenským sportovcům k úspěchu a k naplňování jejich snů. Sportovci,…
IVAR DAKAR (TALK)SHOW 2021 JE TADY!

Vážení zákazníci, návštěvníci našeho webu, drazí fanoušci sportu a zejména pak toho motoristického.

Řada z Vás dobře ví, že se společnost IVAR CS snaží už řadu let pomáhat českým a slovenským sportovcům k úspěchu a k naplňování jejich snů. Sportovci, které podporujeme, mají velké mezinárodní úspěchy a my jsme na ně právem hrdí. Naprosto speciální kapitolou z plejády našeho supportu nadějných českých a slovenských sportovců je pro nás pak odvětví motorsportu a zejména pak dálkových rally, kterým vládne závod nejtěžší a nejposvátnější, rally Dakar.

A proto jsme si pro Vás připravili malé překvapení, které je zároveň poděkováním našim účastníkům této rally, kteří se jí v roce 2021 zúčastnili. Celkově jsme pro Vás připravili 3 díly talkshow, ve které se postupně představí motoristické osobnosti jako Štefan Svitko, Martin Macík se svou posádkou či členové týmu Moto Racing Group.

Samotná talkshow vznikala v prostorách školicího střediska naší společnosti pod dirigentskou taktovkou moderátora Petra Suchoně a věříme, že se máte na co tešit!

První díl IVAR DAKAR SHOW můžete vidět už 18. 2. 2021 v 18:00, kdy hostem Petra Suchoně bude motocyklový závodník a dakarská legenda Štefan Svitko, a to živě na firemním FB profilu na následujícím odkaze: https://www.facebook.com/events/1041457199674679

IVAR CS spol. s r.o.