Dezinfekce pro každodenní použití

Dezinfekce je aktuálním tématem ve všech odvětvích lidské činnosti, a to nejen z důvodu pandemie. Typickým zástupcem dezinfekčních prostředků jsou výrobky s obsahem chlornanu sodného. Jsou účinné, ale existují i další možnosti, a to bez obsahu volného…
Dezinfekce pro každodenní použití

Dezinfekce je aktuálním tématem ve všech odvětvích lidské činnosti, a to nejen z důvodu pandemie. Typickým zástupcem dezinfekčních prostředků jsou výrobky s obsahem chlornanu sodného. Jsou účinné, ale existují i další možnosti, a to bez obsahu volného chlóru.

Pro každodenní dezinfekci rukou dodává společnost IVAR CS gelový přípravek s přídavkem glycerinu GEL.ALCOL MANI. Přípravek nezanechává nepříjemný pocit lepkavých rukou, a navíc pečuje o pokožku dlaní. Gely ALCOL MANI jsou dodávány ve třech různých baleních, v praktickém balení po 200 ml, větším po 400 ml či v cenově nejvýhodnějším velkém kanystru o objemu 5000 ml.

Díky tomu je možné mít dezinfekci kdykoli s sebou na cestách i při práci. Přípravek GEL.ALCOL MANI funguje na bázi alkoholu v gelové podobě a obsahuje i potřebné kosmetické složky pro péči o pokožku a dlaně. Po použití není nutné ruce omývat vodou. Gel se aplikuje na ruce, přebytečný alkohol se odpaří. Díky certifikaci Světovou zdravotnickou organizací (WHO) je GEL.ALCOL MANI účinný i pro prevenci onemocnění COVID-19.

Pro zajištění čistoty povrchů a prevenci bakterií a virů je možné použít přípravky GEL.OXYGEL, případně GEL.OXYGEL+, který je dodáván včetně aplikačního rozprašovače. Jedná se o kombinaci účinku aktivního stříbra a peroxidu vodíku. Použití přípravku GEL.OXYGEL je v poměru ředění 1:10 s vodou. Rozprašovač GEL.OXYGEL+ bez nutnosti dalšího ředění. Přípravky nejsou určeny pro dezinfekci pitné vody, ale pouze pro povrchy, plochy, a to včetně potravinářských provozů, bez nutnosti dalšího omývání.

Přípravek GEL.OXYGEL+ je dodáván v praktickém balení s rozprašovačem o objemu 900 ml a je připraven k okamžitému použití.

Přípravky GEL.OXYGEL jsou nabízeny v kanystrech po 5 nebo 20 kg.

 

Za IVAR CS spol. s r.o.

Ing. Lukáš Markovič, technický manažer

Související kategorie

Související články

Dezinfekce pitné vody

Dezinfekce pitné vody