Nové microsite k čerpadlům řady FX a DTRON

Nová inovativní řada kalových čerpadel FX, která rozšiřuje nabídku výkonů a možnosti instalace v oblasti čerpání odpadních vod, má nyní svou vlastní microsite. https://fx.dabpumps.com/cs/ Tato ponorná kalová čerpadla slouží pro vypouštění mírně…
Nové microsite k čerpadlům řady FX a DTRON

Nová inovativní řada kalových čerpadel FX, která rozšiřuje nabídku výkonů a možnosti instalace v oblasti čerpání odpadních vod, má nyní svou vlastní microsite.

https://fx.dabpumps.com/cs/

Tato ponorná kalová čerpadla slouží pro vypouštění mírně znečištěné, podzemní nebo dešťové vody v komerčních budovách; čerpadla jsou vhodná pro aplikace vyžadující vysokou výtlačnou výšku. Čerpadla jsou certifikována podle nařízení o odpadních vodách EN 12050-2. Jsou vhodná pro pevné instalace se zdvihacím zařízením nebo přenosné, pokud jsou umístěna přímo na dně nádrže. Výstupní připojení je přírubové i závitové. Čerpadla jsou konstruována pro rychlou údržbu díky konstruktivnímu řešení, které poskytuje snadný přístup k hlavním komponentům čerpadla. Otevřené oběžné kolo a pryžový povrch proti opotřebení je vhodné pro použití i v přítomnosti abrazivních částic. Dvojitá mechanická ucpávka z karbidu křemíku zcela chráněná v olejové komoře a umístěna mimo čerpanou kapalinu.

Novou microsite mají také automatická ponorná čerpadla pro užitkovou vodu DTRON. Prohlédnout si ji můžete na tomto odkaze:

https://dtron.dabpumps.com/cs/

DTRON je řada 7" elektronických ponorných čerpadel s více oběžnými koly. Jsou určena k čerpání čisté vody ze studní, jímek a nádrží. Možné použití při kompletním i částečném ponoření, nebo při čerpání na povrchu (s vhodným příslušenstvím). Jsou vhodná pro použití v domovním sektoru ke zvyšování tlaku, opětovnému využití dešťové vody, zahradničení a zavlažování. Čerpadlo může být instalováno také horizontálně. K dispozici je také v provedení X s 1" vstupem a v sestavě X, která zahrnuje sací hadici v délce 1 metr a plovák zabraňující nasátí nečistot ze dna. Celé čerpadlo má stupeň krytí IP68. Pomocí příslušenství DOC68 (na vyžádání) je možné jej použít jako povrchové čerpadlo se stupněm krytí IP68, tak může být použito pod hladinou vody. Na vyžádání je k dispozici také provedení s certifikátem na pitnou vodu. Součástí čerpadla je expanzní nádoba, takže není potřeba žádná externí expanzní nádoba.

V případě, že Vás tato čerpadla zaujmou, můžete se obracet s poptávkami na naše obchodně-technické zástupce - kontakty zde.

Za IVAR CS spol. s r.o.
David Kreuzer, technický manažer

 

 

Související produkty

Související kategorie

Související články

Nová generace automatických ponorných čerpadel DAB.DIVERTRON

Nová generace automatických ponorných čerpadel DAB.DIVERTRON

Automatické čerpadlo DAB.DTRON 3 pro systémy s využitím dešťové vody

Automatické čerpadlo DAB.DTRON 3 pro systémy s využitím dešťové vody

Odčerpávání odpadní vody - GENIX

Odčerpávání odpadní vody - GENIX