E.SYBOX MINI 3 – pokrok nezastavíš…

Díky technologickému know-how získanému za 40 let historie, se může výrobce čerpací techniky DAB PUMPS pyšnit zahájením výroby nového modelu E.SYBOX MINI 3, který je nejkompaktnějším zařízením na světě. Kompaktní automatická posilovací domácí vodárna pro…
E.SYBOX MINI 3 – pokrok nezastavíš…

Díky technologickému know-how získanému za 40 let historie, se může výrobce čerpací techniky DAB PUMPS pyšnit zahájením výroby nového modelu E.SYBOX MINI 3, který je nejkompaktnějším zařízením na světě.

Kompaktní automatická posilovací domácí vodárna pro zásobování vodou rodinného domu. E.SYBOX MINI 3 zaručuje pohodlí konstantního tlaku a úsporu energie díky technologii frekvenčního měniče v domácích vodovodních rozvodech. Zařízení je vhodné pro použití v domácích systémech a pro zavlažování. E.SYBOX MINI 3 nevyžaduje žádné další komponenty pro jeho instalaci. Skládá se z vysoko frekvenčního samonasávacího čerpadla, řídicí jednotkou s frekvenčním měničem, snímače tlaku a průtoku, LCD displejem s vysokým rozlišením a s tlakové nádoby o objemu 1 l. Dvojí připojení sání a výtlaku umožňuje vertikální i horizontální instalaci. Díky kompaktní velikosti je instalace také možná v malých prostorech bez velké výměny vzduchu.

Výhody

  • Konstantní tlak vody: inteligentní řízení čerpadla automaticky přizpůsobivý provoz
  • Tichý provoz: čerpadlo je tiché jako moderní myčka nádobí (45 dB(A) při běžném použití)
  • Snadný výběr: jedna varianta pro veškeré potřeby posílení tlaku v domácnosti / na zahradě
  • Snadná instalace: kompaktní provedení — domácí vodárnu stačí připojit, a můžete čerpat
  • Snadný a spolehlivý provoz: uživatelsky přívětivá LCD obrazovka, přes kterou máte přístup ke všem informacím, ochrana proti tvorbě ledu, antivibrační podložky vhodné pro svislou i vodorovnou montáž
  • Nízká energetická náročnost — šetří vaše peníze

Aplikace

  • Ideální volba pro obytné budovy s až 3 podlažími
  • Posílení tlaku z vodovodního řadu: tlak vody je posilován vodou z městského vodovodního řadu.
  • Posílení tlaku z nádrží: tlak vody je posilován vodou ze střešních nádrží, z přerušovacích nádrží a pozemních nádrží, včetně nádrží na dešťovou vodu
  • Posílení tlaku ze studní: čerpadlo čerpá vodu z hloubky až 8 metrů
  • Vhodné pro vnitřní i venkovní instalaci: voděodolné. Třída krytí motoru odpovída IP44, třída izolace F
  • Možnost horizontální nebo vertikální instalace, včetně instalace ve stísněných prostorech

Malé rozměry a úspora energie

E.SYBOX MINI 3 je ideálním řešením k posílení tlaku vody v domácnosti. Jedná se o revoluční systém, který zajišťuje nové instalační výhody a díky malým rozměrům ho lze instalovat například i do skříňky pod dřez. E.SYBOX MINI 3 nevyžaduje žádné další komponenty, protože se skládá ze samonasávacího vícestupňového čerpadla a z elektroniky pro kontrolu a řízení tlaku a průtoku.

Konstrukce E.SYBOX MINI 3 je koncipována tak, aby se systém snadno přizpůsobil každému typu instalace. Horizontální nebo vertikální připojení šetří místo při instalaci a je jednou z mnoha výhod tohoto zařízení. Podle volby instalace je pak možné vybrat vstupní a výstupní připojení, zbytek otvorů zůstane zaslepen. Čerpadlo je vybaveno se zpětným ventilem, který lze dle potřeby jednoduše demontovat a provést jeho údržbu. Horní část zařízení umožňuje snadný přístup k technickým částem čerpadla.

Tichý chod

Nový model E.SYBOX MINI 3 se třemi oběžnými koly, vodou chlazeným motorem a uzavřením celého systému pomocí speciálního materiálu ABS umožňuje odhlučnění při standardním provozu na hodnotu 45 dB. Navíc je E.SYBOX MINI 3 vybaven antivibračními podložkami vhodnými pro svislou i vodorovnou montáž.

Funkce a ekonomický provoz E.SYBOX MINI 3 lze sledovat na LCD displeji s vysokým rozlišením. Uživatelsky přívětivé rozhraní umožňuje přístup ke všem informacím a díky němu lze také přizpůsobit hlavní nastavení podle specifičnosti dané aplikace. E.SYBOX MINI 3 je dále opatřen ochranným zařízením, které zabraňuje tvorbě ledu uvnitř zařízení. Ochrana se aktivuje v případě poklesu teploty blížící se bodu mrazu.

Příslušenství

Držák E.SYWALL

Pomocí držáku E.SYWALL lze elektronickou vodárnu zavěsit na stěnu a uspořit tak více prostoru. Každý E.SYBOX MINI 3 je již z výroby připraven pro případné zavěšení.

Držák E.SYGRID

K dispozici je také i nové příslušenství E.SYGRID – sada krytů pro zabránění vniknutí např. hmyzu a E.SYCOVER kryt pro zabránění vniku vody při venkovní instalaci.

Díky těmto vlastnostem je E.SYBOX MINI 3 nejrozvinutějším systémem v oblasti posílení tlaku a skvěle doplňuje nyní ucelenou řadu E.SYLINE.

Získejte více informací o produktu

Zaujala vás domácí vodárna E.SYBOX MINI 3 společnosti DAB? Podívejte se na stránku produktu na našem webu, nebo kontaktujte obchodně-technickou kancelář společnosti IVAR CS spol. s r. o.

 

Za společnost IVAR CS spol. s r.o.
David Kreuzer, technický zástupce

DAB_LOGO.jpg

Soubory

Související produkty

  • DAB.ESYBOX MINI 3
  • DAB.ESYBOX MINI 3 KIWA
  • DAB.ESYBOX
  • DAB.ESYBOX MINI 3

Související kategorie

Související články

Nová verze PROTECH CD 712

Nová verze PROTECH CD 712

IVAR CS jako firma časopisu PLYNÁR • VODÁR • KURENÁR + KLIMATIZÁCIA za rok 2023

IVAR CS jako firma časopisu PLYNÁR • VODÁR • KURENÁR + KLIMATIZÁCIA za rok 2023

Oběhová čerpadla generace EVOSTA2, EVOSTA3 a EVOPLUS

Oběhová čerpadla generace EVOSTA2, EVOSTA3 a EVOPLUS